Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@13:06:15 GMT

دیگر دفترچه جدید بیمه سلامت صادر نمی‌شود + جزییات

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۵۹۵۹

دیگر دفترچه جدید بیمه سلامت صادر نمی‌شود + جزییات

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر محمد جعفری ، درباره حذف تدریجی دفترچه‌های کاغذی بیمه و استفاده از نسخه نویسی الکترونیک، گفت: از دو سال قبل که طراحی سامانه نسخه الکترونیک و ارجاع دفترچه بیمه در دستور کار قرار گرفت، ابتدا یک استان و سپس در ۱۰ استان به شکل پایلوت این موضوع اجرایی شد. هم‌اکنون نیز همه استان‌ها و شهرستان‌های کشور در حال اجرای طرح نسخه الکترونیک هستند و اکنون نزدیک به ۱۳ هزار مطب از ۱۶ هزار مطب طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت در کشور به روش الکترونیک نسخه تولید می‌کنند؛ همچنین در خصوص سایر مراکز مانند داروخانه، رادیولوژی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حدود ۶ هزار مرکز از ۹ هزار مرکز طرف قرارداد، پذیرش نسخ الکترونیک را انجام می‌دهند.

وی افزود: در طول مدت اجرای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک زنجیره‌های متعددی به این چرخه اضافه شدند؛ از جمله پیش‌بینی تداخلات دارویی، اعمال سایر نکات ضروری بر نسخه و... . با این فرایند پس از تولید نسخه و ایجاد هزینه، دیگر نیازی نیست در ادارات بیمه نسخ مجددا مورد بررسی قرار گیرند و شفافیت در گردش مالی میان مراکز ارائه دهنده خدمت و سازمان بیمه سلامت ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه داده‌ها به شکل برخط رسیدگی می‌شود، تاکید کرد: از طرف دیگر با توجه به اتصالاتی که با وزارت بهداشت در حال برقراری آن هستیم، گام بزرگی در جهت تحقق اهداف پرونده الکترونیک سلامت برداشته می‌شود. با این کار پزشک این قدرت را دارد که با دید بازتری تصمیم‌گیری کند و این در حالی است که موضوع ناخوانا بودن نسخ از بین می‌رود و خطاهای احتمالی هنگام نسخه پیچی به حداقل خواهد رسید.

جعفری با اشاره به اینکه از نیمه دوم سال جاری استفاده از دفترچه کاغذی به حداقل خود خواهد رسید، تصریح کرد: بر این اساس مراکز دولتی نیز با تجهیز مراکز و اتصال به سامانه الکترونیک ما به تحقق زودتر این موضوع کمک خواهند کرد؛ این در حالی است که سایر سازمان‌های بیمه‌گر نیز در حال حرکت به سمت کاهش استفاده از دفترچه‌های کاغذی تا زمان حذف آن هستند.

وی افزود: از ابتدای تیر ماه به مراکز طرف قرارداد اعلام کردیم تاریخ دفترچه بیمه ملاک عمل برای سازمان بیمه سلامت نیست و این موضوع خود دلیل محکمی است تا نشان دهیم ملاک عمل برای ما خدمات الکترونیک است. بر این اساس به دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد اعلام کرده‌ایم دیگر دفترچه جدید صادر نکنند و در صورت تمایل فرد، مُهر تمدید تاریخ دفترچه روی آن اعمال شود.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت اتمام برگه‌های دفترچه بیمه آیا این زیرساخت در تمام مراکز درمانی وجود دارد که نسخه نویسی بدون دفترچه بیمه فیزیکی صورت گیرد یا خیر، گفت: افراد حتی بدون داشتن دفترچه بیمه می‌توانند به پزشک مورد نظر مراجعه کرده و با کد ملی ویزیت شوند.

جعفری گفت: بیشترین دغدغه ما برای نیمه دوم سال جاری برای مراکز دولتی است تا به سیستم‌های الکترونیکی ما بپیوندند و به این ترتیب به تدریج دفترچه بیمه فیزیکی حذف شود. اگر بیماری که دفترچه بیمه ندارد بخواهد خدمات را با پوشش بیمه دریافت کند، باید به پزشکان و مراکز طرف قرارداد ما که متصل به سامانه الکترونیک هستند، مراجعه کند تا حلقه اتصال تمام مراکز درمانی برای نسخه نویسی الکترونیک کامل شود؛ البته خوشبختانه بیش از ۸۰ درصد مراکز به این سامانه متصل هستند. در مورد مراکز دولتی نیز سیستم الکترونیک موجود است و تنها اتصال آنها به سازمان‌های بیمه‌گر باقی مانده است‌.

دبیر کشوری نسخه الکترونیک سازمان بیمه سلامت ادامه داد: حرکت به سوی نسخه نویسی الکترونیک می‌تواند در وهله اول ما را به هدف تکمیل پرونده الکترونیک سلامت نزدیک کند و در وهله دوم حرکت به سمت پزشکی از راه دور و خدمات تله‌مدیسین را میسر می‌کند.

وی گفت: از همراهی جامعه پزشکی برای ایجاد این تغییر بزرگ بسیار خرسندیم و از سایر پزشکان نیر خواهشمندیم با همراهی با ما در جلوگیری از ارسال نسخ به شکل موازی کمک‌مان کنند. به بیمه شدگان نیز این نوید را می‌دهیم که در آینده نزدیک امکان دسترسی به پروفایل شخصی آنها برایشان فراهم می‌شود تا بیمه شده بتواند شناسنامه شخصی خود در سامانه را مشاهده کند.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 دبیر کشوری نسخه الکترونیک سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت دفترچه جدید بیمه سلامت حذف تدریجی دفترچه کاغذی بیمه دکتر محمد جعفری تجهیز مراکز و اتصال به سامانه الکترونیک اتمام برگه‌های دفترچه بیمه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیمه سلامت دفترچه جدید بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت نسخه الکترونیک دفترچه بیمه طرف قرارداد نسخه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها