Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@13:34:07 GMT

جزییاتی از وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۴۵۹۹

سیدمحمد دریجانی در مورد وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیک در داروخانه‌های کشور گفت: نسخه نویسی الکترونیک توسط پزشک نوشته می‌شود و همه داروخانه‌های طرف قرارداد ما ملزم هستند، این نسخه را بپیچند و الان همه داروخانه‌ها این کار را انجام می‌دهند.

عضو کمیته بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: اگر پزشک هم نسخه الکترونیک ننوشت، داروخانه باید آن نسخه را به شکل الکترونیک بپیچد، اما داروخانه‌ها با این موضوع مشکل داشتند و می‌گفتند ما نمی‌خواهیم کار پزشک را انجام دهیم، بنابراین در حال حاضر ۵۰ درصد داروخانه‌ها این کار را انجام می‌دهند، ما هم سرویس‌های مختلفی که خودشان داشتند را به سامانه بیمه سلامت وصل کردیم و با همان سامانه که کار می‌کردند، حالا نسخه می‌پیچند و دیگر کار اضافه به آن‌ها تحمیل نکردیم، ولی هر پزشکی که نسخه الکترونیک تجویز کرد، همه داروخانه‌های کشور موظف هستند تا آن را بپیچند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریجانی بیان کرد: مزایای نسخه‌نویسی الکترونیک بسیار زیاد است، از جمله شفاف‌سازی مصرف دارو در کشور به ویژه داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج و داروهای ارز آوری که باید آن را از خارج کشور وارد کنیم که همه به صورت کامل کنترل می‌شود. پرونده سلامت الکترونیکی که هر شهروند باید داشته باشد، با ایجاد این سامانه تحقق پیدا کرده و از آنجا که تمام کاغذهای دفترچه بیمه وارداتی است، بنابراین استقرار نسخه الکترونیک در کاهش میزان استفاده از کاغذ هم تاثیرگذار است و از خروج ارز جلوگیری می‌کند.

وی در مورد وضعیت پرداختی‌های بیمه گفت: سازمان بیمه سلامت ایران در شرایط فعلی کشور وضعیت بسیار خوبی از جهت پرداخت‌ها نسبت به دیگر سازمان‌های بیمه‌گر دارد و به داروخانه‌ها فقط یک ماه اسفند ۹۸ بدهی داریم، ولی مطالبات سه ماه اول سال ۹۹ پرداخت شده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیک نسخه نویسی الکترونیک پزشک دارو سلامت نسخه نویسی الکترونیک نسخه نویسی الکترونیک داروخانه ها بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است

با وجود اعلام برخی از رسانه ها در فضای مجازی در بررسی به عمل آمده و گزارش خبر نگار ما از داروخانه های شهر هشتگرد انسولین به اندازه کافی در داروخانه ها موجود است و بیماران دیابتی می توانند نیاز خود را تامین کنند.

بعضی از نام هاي تجاری که اغلب وارداتی هستند در یه بازه زمانی توزیع آن به تعویق افتاد که مشکلاتی را برای مصرف کنندگان ایجاد کرد ولی هم اکنون انسولین در اکثر دارو خانه های ساوجبلاغ یافت می شود.

یکی از پزشکان دارو ساز گفت: بعضی از بیماران دیابتی می توانند جایگزین کنند انسولین های ایرانی را ولی به لحاظ بعد روانی حاضر به تغییر نیستند.

وی گفت: بسیاری از شر کت های بیمه گر هم به تعهدات خود در قبال نسخ بیمه ای متعد نیستند و داروخانه های توان خرید انسولین و نگهداری آن را ندارند که باید این موضوع توسط مسئولین این حوزه درست شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها