Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه نسخه نویسی الکترونیک در کاهش تقاضاهای القایی بسیار تاثیرگذار بوده و به اقتصاد سلامت و هزینه کرد درست منابع کمک قابل توجهی نیز خواهد کرد، گفت: بررسی فنی و علمی نسخ و جلوگیری از تعدد و تداخل دارویی از دیگر مزایای نسخه نویسی الکترونیک است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی ناصحی، گفت: بحث یکپارچگی خدمات الکترونیک بالاخص نسخه نویسی الکترونیک از اولویت های نظام سلامت به خصوص سازمانهای بیمه گر است؛ به طوری که برای افزایش، دقت و سرعت تقسیم کار بین سه سازمان بیمه گر اصلی کشور صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای نسخ الکترونیک مشوق‌هایی در نظام پرداخت برای جامعه پزشکی در نظر گرفته شده است که در راستای انجام آن، مطالبات می‌تواند به موقع پرداخت شود. 

وی در این زمینه متذکر شد: در تامین اجتماعی هر شب کارکرد روزانه پرداخت می‌شود و ما نیز قول داده‌ایم که این اقدام را انجام دهیم.

وی افزود: تهیه بسته های مشوق دیگر، به روز و هماهنگ کردن سامانه ها و دسترسی آسان تر از این سامانه ها یکی از نکاتی است که در حال انجام است که بر روی این تاکید داریم تا پزشکان و همکارانمان در مراکز درمانی راحت‌تر بتوانند از آن استفاده کنند.

ناصحی با بیان اینکه با توجه به بستر فراهم شده در کشور مراکز درمانی در تمام کشور مشکل دسترسی به اینترنت ندارند، اظهار کرد: اقدامات سخت افزاری توسط بخش خصوصی تامین شده و از طرفی از طریق وام‌های بدون ضامن برای مراکز طرف قرارداد تسهیلاتی در نظر گرفته شده است تا کمبودهای موجود را برطرف کنند.

 وی ادامه داد: اتصال سامانه‌های متعدد در حال انجام است به نحوی که رابط‌های کاربری سامانه‌های مربوطه در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته تا از این طریق سامانه‌ها به هم متصل و اقدامات به صورت مشترک انجام شود تا مشکلات موجود به خصوص در داروخانه ها رفع شود.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در بحث کدینگ به خصوص در زمینه دارو مشکلاتی وجود دارد که با وزارت بهداشت در حال مکاتبه هستیم تا هر چه سریعتر اصلاحات لازم صورت گیرد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی با بیان اینکه نسخه الکترونیک باعث ارائه خدمت هر چه بهتر به بیمه‌شدگان می‌شود، افزود: این موضوع علاوه بر افزایش دقت در نسخه نویسی، باعث کاهش خطای پزشکی در نوشتن نسخه و پیچیدن دارو در داروخانه ها با توجه به کد دارو می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۸۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»

امتداد - پوریا خاوری، مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۲۴۱ مجمع الکترونیک با سامانه «دیما» شاهد افزایش سه برابری تعداد برگزاری این مجامع در بازار سرمایه بودیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل ازروابط عمومی سپرده‌گذاری مرکزی، پوریا خاوری اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر رشد را نشان می‌دهد.

حضور بیش از ۱۵ هزار سهامدار در مجامع الکترونیک

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت «کشت و صنعت پیاذر» با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت «معدنی و صنعتی چادر ملو» با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین، از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه «دیما» در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک در یک نگاه

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری های نوین، بدون محدودیت های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

مزایای سامانه دیما

بهره‌گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی‌گیری الکترونیکی، امکان حضور نهادهای نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفت و گو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه «دیما» به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است؛ سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی