Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، سیده مریم حسینی، در حاشیه جلسه‌ای که در سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص استقرار نسخه نویسی الکترونیک تشکیل شد، اظهار داشت: اهم مباحث عنوان شده مبنی بر احراز هویت و اطلاع رسانی پزشکان غیر طرف قرارداد جهت نسخه نویسی الکترونیک موردبحث قرار گرفت. به نحوی که این سامانه در تمامی مراکز درمانی استان، شامل مطب، داروخانه و مراکز پاراکلینیک مستقل و غیرمستقل مستقر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون نیز حذف تدریجی دفترچه‌های درمانی و کاهش کاربرد آن در دستور کار قرار دارد و این سازمان از ابتدای اردیبهشت ماه اقدام به حذف تدریجی دفترچه‌های درمانی خواهد کرد.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران در مورد دسترسی مراکز درمانی به سامانه نسخه الکترونیک، افزود: هم اکنون دسترسی به سامانه نسخه الکترونیک سازمان برای تمامی پزشکان طرف قرارداد بخش خصوصی، فراهم شده است و این پزشکان می‌توانند نسبت به تجویز الکترونیک اقدام کنند و به منظور ایجاد انگیزه جهت تجویز الکترونیک، مطالبات آن دسته از پزشکانی که اقدام به ثبت نسخه الکترونیک می‌کنند، ظرف مدت ۱۰ روز از پایان ماه و به صورت ۱۰۰ درصد پرداخت خواهد شد.

وی اضافه کرد: چاپ دفاتر بیمه سلامت صندوق بیمه سلامت همگانی از ابتدای اردیبهشت، صندوق روستاییان از ابتدای خرداد و سایر صندوق‌ها از ابتدای تیرماه متوقف خواهد شد.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران گفت: در همین راستا اطلاع رسانی مناسب و مطلوب و همچنین آموزش پزشکان در دستورکار قرار گرفته و تیم‌هایی متشکل از گروه‌های متعدد از کارکنان بیمه سلامت به صورت منظم با پزشکان در ارتباط بوده و هرگونه مشکلات احتمالی را برطرف می‌کند.

حسینی افزود: در نشست امروز که با حضور محمد جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی برگزار شد، گفت: تمهیدات لازم جهت انعقاد قرارداد غیرحضوری و الکترونیکی توسط سازمان نظام پزشکی ایران انجام شده است. با تفاهم نامه‌های به عمل آمده، تسهیلاتی نیز به منظور ارتقا نرم افزارها و سامانه‌های مربوطه انجام و امکان در اختیار قراردادن سامانه در مطب فراهم شده است. همچنین در همین بستر امکان پرداخت سهم نسخه بیمه شده در چارچوب قانون نیز دیده شده است.

پربیننده ترین گزارش صندوق بین‌المللی پول از ذخایر ارزی ایران غلط است / بانک مرکزی بازار ارز را به سمت تعادل راهبری خواهد کرد بانک مرکزی بزرگترین بدهکار دولت است / این بانک در تبدیل ارز به ریال دچار تاخیر است بانک مرکزی در سقوط بورس مقصر است؟ کاهش نرخ سود به افزایش تورم می‌انجامد سقف وام‌های دانشجویی افزایش یافت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دفترچه بیمه بیمه سلامت برجام بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403