Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون بیمه و خدمات سلامت گلستان گفت: با حذف دفترچه بیمه خللی در ارائه خدمت به بیمه شدگان ایجاد نخواهد شد، به سمتی خواهیم رفت که زیرساخت‌ها تکمیل و کاغذ از مطب بیماران هم حذف شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گرگان ، علی صحرایی صبح امروز در نشست خبری، اظهار داشت: الکترونیکی شدن خدمات بیمه سلامت از اهداف سازمان بوده و یکی از اقدامات تبادل اسناد بستری بین بیمارستان‌های تحت قرارداد به صورت الکترونیک با سازمان بیمه سلامت بود که سال گذشته در اداره کل بیمه سلامت استان گلستان اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در سازمان آغاز شد تا دفاتر بیمه درمانی و کاربرد دفترچه به طور تدریحی حذف شود. تا زمانی که زیرساخت‌های بیمارستان برای نسخه نویسی و نسخه پیچی فعال شود سامانه نسخه نویسی سازمان را در اختیار بخش دولتی قرار دادیم که پزشکان و مراکز پاراکلینیک دانشگاهی از این سامانه استفاده کنند.

صحرایی اضافه کرد: همزمان کاهش کاربرد دفترچه هم در حال شکل گرفتن است و از ابتدای اردیبهشت حذف تدریجی دفترچه‌ها آغاز شد و نخستین گام حذف دفترچه بیمه سلامت همگانی است.

وی یادآور شد: حذف دفترچه صندوق روستایی نیز از ابتدای خرداد و دفترچه سایر صندوق‌ها از ابتدای تیرماه آغاز خواهد شد.

صدور دفترچه‌های کاغذی بیمه سلامت در خراسان شمالی از اردیبهشت‌ماه امسال حذف می‌شودبیش از 6هزار بیمار کرونایی در زنجان با حمایت بیمه سلامت بستری شدند

معاون بیمه و خدمات سلامت گلستان با بیان اینکه در این مدت راه‌های دیگر برای انجام دادن کار بیماران پیش بینی شده، گفت: در مرحله اول احراز هویت فرد مشخص می‌شود و پس از ثبت در سامانه پزشک اقدام به نسخه نویسی خواهد کرد.

صحرایی افزود: اگر به هر دلیلی سامانه یا اینترنت قطع بود و پزشک تمایلی به نسخه نویسی نداشت، در سربرگ مطب اقدام به نسخه نویسی کند تا بیمار به پاراکلینیک مراجعه کند.

وی ادامه داد: با حذف دفترچه بیمه خللی در ارائه خدمت به بیمه شدگان ایجاد نخواهد شد، به سمتی خواهیم رفت که زیرساخت‌ها تکمیل و کاغذ از مطب بیماران هم حذف شود.

صحرایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پزشکان بخش خصوصی 76 درصد تجویز الکترونیکی انجام می‌دهند و مابقی به صورت ویزیت شد انجام می‌شود.

وی یادآور شد: دولت برای اولین بار تعرفه را به دو بخش غیر الکترونیک و الکترونیک تقسیم کرده و اگر پزشک نسخه را به صورت الکترونیک تجویز کند تعرفه بیشتری دریافت خواهد کرد.

به گفته وی، سال گذشته به طور متوسط ماهانه بین چهار تا پنج میلیارد تومان سند از مجرای نسخه نویسی الکترونیک پرداخت شد که شامل پزشکان، داروخانه‌ها و پاراکلینیک می‌شوند.

انتهای پیام/588/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حذف دفترچه بیمه نسخه نویسی بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر شجاعان صبح پنجشنبه در دومین جلسه ستاد امنیت انتخابات استان تهران که با حضور محسن نایبی، رئیس ستاد امنیت انتخابات استان تهران، جلایی، مدیرکل فناوری شورای نگهبان، علوی، قائم مقام شورای نگهبان هیأت نظارت استان تهران و سیدکمال سادات مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری تهران و دیگر اعضا برگزار شد، ضمن ابراز رضایت از برگزاری دور اول انتخابات اظهار کرد: با توجه به تغییرات اعمال شده در قانون انتخابات، مجبور بودیم با توجه به فرصت کمی که در اختیار داشتیم خود را با شرایط تطبیق دهیم که به یاری موفق بودیم.

وی با اشاره به این مطلب که در مرحله اول انتخابات هم پیش ثبت نام و هم ثبت نام به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار شد گفت: با توجه به حذف مهر شناسنامه، مسئولیت احراز هویت رأی دهندگان بر عهده سامانه قرار گرفت، چرا که باید تمهیداتی اندیشیده می‌شد که مانع از اخذ رأی تکراری توسط اشخاص شود.

شجاعان با بیان اینکه هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد، عنوان کرد: اطلاعات شناسنامه‌ای افراد به همراه عکس برای کاربر رایانه در شعب نمایش داده می‌شد و مردم با هر مدرکی امکان رأی دادن داشتند.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه در دور نخست در چهارحوزه انتخابیه انتخابات به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار شده است بیان کرد: با در نظر گرفتن شرایط انتخابات در تهران و زمان بر بودن فرآیند شمارش، با توجه به اینکه بعد از اتمام زمان رأی گیری دستگاه بلافاصله نتیجه را اعلام می‌کند و دیگری نیازی به تطبیق نیست، حجم کار تا حد بسیار زیادی در شعب کاسته خواهد شد که اتفاق خوبی است.

وی با اشاره به توزیع امکانات و تجهیزات کافی در شعب، بر آموزش دقیق و کاربردی اعضای شعب وکاربران تاکید کرد و افزود: از نظر ما برگزاری انتخابات در دور دوم هیچ تفاوتی با دور اول ندارد و ما با تمام توان در تمامی حوزه‌ها در امر برگزاری انتخابات تلاش خواهیم کرد.

کد خبر 6094595

دیگر خبرها

  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت