Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با بیان این‌که نسخه‌نویسی الکترونیک در استان حدود 90 درصد انجام شده است، گفت: از اول خردادماه جاری هیچ نسخه کاغذی از پزشکان قابل پذیرش نیست و باید نسخه الکترنیک صادر شود.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ محمد جعفری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «سازمان بیمه سلامت با 40 میلیون بیمه‌شده به‌عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر درمان در سال 1400 ضمن مشارکت بسیار فعال در پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا، استراتژی اصلی خود را بر تکمیل پازل‌های سازمان تمام‌الکترونیک گذاشته است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که یکی از پازل‌های اصلی، حذف کامل دفترچه بیمه و استفاده حداکثری از سامانه‌های ویزیت الکترونیک است، افزود: «در کرمان با بالاترین میزان توفیق در بین استان‌های کشور در خردادماه جاری میزان نسخه‌نویسی الکترونیک به 90 درصد نزدیک شده و امیدواریم در طول این ماه باقی‌مانده نسخه‌ها نیز به روش الکترونیک صادر شود».

جعفری با اشاره به مزیت‌های نسخه‌ی الکترونیک برای بیمه، موسسه‌ی درمانی و بیمه‌شده، بیان کرد: «با اجرای طرح نسخه‌ی الکترونیک، بیمه‌شدگان به سوابق الکترونیک تشخیصی درمانی خود دسترسی دارند و هر بیمه‌شده با ورود به آرشیو الکترونیک که در اختیارش قرار می‌گیرد، سوابق را مشاهده می‌کند و بیمه‌نامه‌ی آن‌ها نیز الکترونیکی تمدید می‌شود».

وی ادامه داد: «کنترل و ثبت دقیق داروها، آزمایشات و خدمات پاراکلینیک بیمار در طول سال در سامانه موجب می‌شود هنگام ویزیت توسط پزشک، توجهی به سابقه‌ی بیماری‌های قبلی صورت گیرد که بزرگ‌ترین تحول در کیفیت درمان بیمار محسوب می‌شود».

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: «با نسخه‌نویسی الکترونیکی اشتباه در نسخه‌خوانی و تحویل دارو و کسورات بیمه‌ای نیز کاهش می‌یابد».

وی افزود: «مطالبات کسانی که نسخه‌ی الکترونیک صادر می‌کنند، در  پایان هر ماه پرداخت می‌شود و در حال حاضر بیمه سلامت استان کرمان هیچ مبلغی به مطب‌ها، داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک بدهکار نیست».

جعفری بیان کرد: «در استان کرمان از اول اردیبهشت‌ماه تولید دفترچه‌های بیمه متوقف شده و همه موسسات درمانی چه طرف قرارداد چه غیرطرف قرارداد مجهز به سامانه‌ی الکترونیک شده تا در هنگام تجویز دارو و خدمات نیازی به دفترچه‌ی بیمه نباشد».

وی با اشاره به این‌که مردم می‌توانند از طریق تماس با سامانه‌ی ارتباطی 1666 از اعتبار دفاتر بیمه مطلع شوند، افزود: «در حال حاضر روزانه چهار هزار نسخه در استان کرمان داریم که 400 مورد آن دستی است و به دلیل مسائلی از جمله قطعی برق، خرابی سیستم رایانه و ... با نسخه‌ی کاغذی مواجه هستیم و با این وجود هنوز برخی داروخانه‌ها پذیرش نسخه‌ی کاغذی دارند».

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با تاکید بر لزوم همکاری پزشکان در نسخه‌نویسی الکترونیک گفت: «مردم دفترچه‌ی کاغذی ندارند و هر چه پزشکان بیشتر همکاری کنند چه طرف قرارداد باشند یا نه و زودتر نسخه‌ی الکترونیکی را فعال کنند، مردم کمتر آسیب می‌بینند و آرشیو الکترونیک بیمار نیز تکمیل‌تر می‌شود».

وی افزود: «از پزشکانی که نمی‌دانیم کجا حضور دارند و احتمالا مطب ندارند اما اجازه‌ی طبابت دارند، دعوت می‌کنیم با دریافت کد کاربری از سازمان بیمه سلامت، برای نسخه‌نویسی الکترونیک از آن استفاده کنند».

جعفری اضافه کرد: «از اول خردادماه جاری هیچ نسخه‌ی کاغذی از پزشکان قابل پذیرش نیست و باید نسخه‌ی الکترنیک صادر شود».

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان محمد جعفری نسخه نویسی الکترونیک نسخه ی کاغذی سازمان بیمه سلامت اعتبار دفاتر بیمه حذف کامل دفترچه بیمه بیمه سلامت استان کرمان نسخه نویسی الکترونیک نسخه ی الکترونیک ی کاغذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مسجدی، در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشتبرگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت این امکان به تازگی محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده‌ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش خواهد یافت.

مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخ‌دهی سریع‌تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتاً افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه سید رضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخ‌دهی در زمان سریع‌تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و حسن واعظی رئیس مرکز مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

کد خبر 6092106

دیگر خبرها

  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند