Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته بنیان گذار استارت آپ سلامت محور دکترنکست، اگر چه در کوتاه مدت، نسخه‌های الکترونیکی بیش‌تر به بیمه‌ها برای مدیریت هزینه کمک می‌کنند؛ اما در ادامه مسیر، نسخه‌های الکترونیک به طور طبیعی به الکترونیکی شدن پرونده‌های پزشکی منجر خواهد شد و این مساله به سود بیمار و پزشک خواهد بود.

به گزارش برنا، «چه کسانی بیشترین سود را از الکترونیکی شدن سلامت خواهند برد؟» این پرسش، محور اصلی گفت‌وگوی شنبه شب «رادیو سلامت» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پاسخ بدین سوال، کارشناس مهمان برنامه، دکتر «سعید طاهری»، داروساز و PhD اقتصاد و مدیریت دارو، با اشاره به تجربه مشابه در سایر کشورها توضیح داد که نسخه الکترونیک در نهایت به پرونده الکترونیک ختم خواهد شد و منتفع اصلی چنین تغییری، بیماران و مردم ایران هستند.

 به گفته بنیان گذار استارت آپ سلامت محور دکترنکست، اگر چه در کوتاه مدت، نسخه‌های الکترونیکی بیش‌تر به بیمه‌ها برای مدیریت هزینه کمک می‌کنند؛ اما در ادامه مسیر، نسخه‌های الکترونیک به طور طبیعی به الکترونیکی شدن پرونده‌های پزشکی منجر خواهد شد و این مساله به سود بیمار و پزشک خواهد بود. وی تشریح کرد که جامعیت اطلاعات در پرونده‌های الکترونیک (تاریخچه درمان‌های سرپایی و بستری، سوابق کامل مصرف دارو، آلرژی‌های بیمار، ثبتِ موقعیت‌های خاص مثل شیردهی و بارداری و ...)، به پزشکان در تشخیص و درمان بهتر بیماری کمک می‌کند. علاوه بر این‌ها، با الکترونیکی شدن نسخه، اشتباهات در بد خواندن نام دارو به حداقل می‌رسد و بیمار می‌تواند، هر وقت که بخواهد، به پرونده و نسخه الکترونیکی خود مراجعه کند و دستورالعمل مصرف دارو و توصیه‌های پزشک را مشاهده نماید.

 مدیرعامل سامانه «دکترنکست»، تاکید کرد که بخش خصوصی در زمینه الکترونیکی کردن پرونده‌های پزشکی و تضمین امنیت اطلاعات، از سازمان‌های دولتی پیشی گرفته است. بنابراین، به نفع پزشکان و بیماران خواهد بود، اگر فضا برای بخش خصوصی بازتر شود و دولت به تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی کردن سلامت بپردازد.

طاهری، با اشاره به نگرانی پزشکان از وقت‌گیر بودن ثبت نسخه الکترونیک، توضیح داد: پزشکان می‌توانند به صورت رایگان، یا با هزینه بسیار ناچیز، از پلتفرم‌های بخش خصوصی برای ثبت نسخه الکترونیک استفاده کنند  و به جای کلنجار رفتن با سامانه‌های کُند دولتی، از تجربه کاربریِ سریع، راحت و هوشمند در سامانه‌های خصوصی الکترونیکی لذت ببرند.

وی خاطرنشان کرد: سامانه‌های خصوصی، مانند دکترنکست، از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، وزارت بهداشت، بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نظام پزشکی مجوز دریافت کرده‌اند و آزمون‌های امنیتی بسیاری را از سر گذرانده‌اند. بنابراین، پزشکان می‌توانند با خیالی آسوده به این سامانه‌ها اعتماد کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نسخه الکترونیک نسخه های الکترونیک نسخه الکترونیک الکترونیکی شدن سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد