Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دکتر ظفرمند مدیرکل بیمه سلامت مازندران از الزام نسخه‌نویسی الکترونیک و حذف نسخه کاغذی از اول دی ماه خبر داد و گفت: دستگاه‌ها مکلف هستند برای ارائه خدمات به سامانه‌های نوین الکترونیکی بیمه سلامت مراجعه کنند.

او با بیان اینکه بیمه سلامت به عنوان بزرگترین سازمان بیمه پایه درمان کشور نقش به سزایی در نظام سلامت جامعه ایفا می‌کند، اظهار کرد: در کارنامه بیمه سلامت پوشش همگانی بیمه، حفاظت مالی از بیمه شدگان، پوشش در اپیدمی کرونا، ایجاد سازمان الکترونیک و هوشمندسازی و پزشکی خانواده از جمله فعالیت‌ها و عملکرد‌های خوب این سازمان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ظفرمند گفت: ایجاد سامانه‌های ارتباطی با بیمه شده یعنی سامانه شهروندی خدمات غیر حضوری از اقدامات ارزشمند این سازمان است که هر فرد بیمه شده می‌تواند با مراجعه به این سامانه علاوه بر ثبت و ویرایش اطلاعات هویتی از محتوای خدمات درمانی ارائه شده مطلع شود.

او با بیان اینکه تلاش داریم با کمک موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد، ماجرای اسناد الکترونیک را ۱۰۰درصد عملیاتی کنیم، گفت: اجرای دقیق خدمات الکترونیک به شفاف سازی داده‌های سلامت مردم کمک شایانی کرده است.

ظفرمند به عدم رضایت برخی از بیمه شدگان از پردخت‌ها اشاره کرد و افزود: متاسفانه تعرفه فعلی خدمات متناسب با تورم رشد پیدا نکرده و بیمه شدگان با میزان دریافتی شان از بیمه موافق نیستند، اما سعی شده با پرداخت سریع مطالبات موسسات کمک کنیم بیمه شدگان بهتر از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

او به حذف دفترچه کاغذی در بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: دفترچه‌ها حذف شد و برخی حین مرجعه به مراکز درمانی و آزمایشگاه و داروخانه‌ها با چالش‌های قطعی برق و سامانه مواجه می‌شوند که اگر این مشکلات ایجاد شد ساز و کاری تدبیر شده روی سربرگ نسخ با ثبت کدملی ارائه خدمت به بیمه شده محقق شود.

دکتر ظفرمند دقت و سرعت بالا و شفافیت را از مزایای ارائه خدمات الکترونیک دانست و افزود: به مدد اجرای دولت الکترونیک در این سازمان بیمه‌ای، پرداخت‌ها سرعت گرفته و توانستیم هفته اخیر بیمارستان‌های دولتی و خصوصی ۶۰میلیارد تومان مطالبات را پرداخت کنیم.

او با بیان اینکه تاکنون ۴۸میلیارد تومان برای بیماران کرونایی ارائه خدمت داشتیم، گفت: با ارتباط تلفنی مددکاران بیمارستانی در چهارماهه گذشته از مراجعه همراه بیمه شده به دفاتر پیشخوان پیشگیری به عمل آمد و خدمات در محل به بیمه شده ارائه شد.

دکتر ظفرمند افزود: ۴۰ درصد پزشکان متخصص و فوق تخصص هم اکنون در مطب‌ها با بیمه سلامت قرار ندارند و باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا همه ارکان ارائه دهنده خدمات سلامت وارد میدان شوند و اگر بتوانیم پزشکان خارج از قرارداد را وارد عرصه کنیم، بهتر می‌توان به ارائه خدمات پرداخت.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه سلامت مازندران نسخه نویسی الکترونیک ویروس کرونا بیمه شدگان بیمه سلامت بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۴۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین برای انتخاب نام نوزادان است.

علی رحمتی در گفت وگو با ایسنا، افزود: نام ها واژه هایی هستند که برای شناسایی، تشخیص و تمییز دادن افراد از یکدیگر به کار می روند و انتخاب نام یکی از دغدغه ها اصلی والدین است که همواره قبل یا بعد از تولد طفل مورد توجه آنان قرار می گیرد ، در واقع نام و نام گزینی پدیده ای فرهنگی است به عبارت دیگر، علاوه بر رویه‌های اداری تابع اقتضائات عموماً پیچیده‌ی فرهنگی می باشد تا جایی‌که در دهه اخیر با پدیده‌ی افزایش فراوانی نام های نوپدید مواجه بوده‌ایم.

وی گفت: به استناد ماده 20 قانون ثبت احوال، انتخاب نام با اعلام کننده است، برای نام گذاری یک نام ساده یا مرکب که عرفاً یک نام محسوب می شود انتخاب خواهد شد ، با توجه به اینکه ارائه خدمات در سازمان ثبت احوال به سمت ارائه خدمات تمام الکترونیک پیش می رود ، مشاوره تخصصی نام نیز در قالب سامانه جامع هوشمند با عنوان "سامانه تعاملی نام" به صورت ویژه در سامانه متمرکز ارائه خدمات ثبت احوال( سهیم) ارائه می‌شود.

مدیرکل ثبت احوال استان سیستان و بلوچستان افزود: این سامانه مرجع خدمات مشاوره برای نام گذاری کودکان در زمینه های مختلف و همچنین ارائه خدمات ویژه برای انتخاب نام های اصیل، زیبا با توجه به اقتضائات ملی، قومی و محلی است و باعث می‌شود ترویج نام های جدید جذاب، زیبا و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی-ایرانی صورت گیرد .

رحمتی گفت: والدین می توانند در بستر اینترنت و با گوشی تلفن همراه با مراجعه به نشانی sahim.sabteahval.ir و بخش سامانه تعاملی نام از خدمات آن بهره مند شوند .

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • خدمه کشتی پرتغالی در سلامت کامل هستند
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد