Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@13:48:57 GMT

انعطاف در قوانین نسخه‌نویسی الکترونیک ضروری است

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۱۷۴۴

انعطاف در قوانین نسخه‌نویسی الکترونیک ضروری است

به گزارش ایرنا از بیمه سلامت، محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه میانگین کشوری اجرای نسخه نویسی الکترونیک در بیمه شدگان سلامت کشور ۸۰ درصد است، بیان کرد: این برنامه در برخی استان‌ها به ۱۰۰ درصد رسیده و حداقل ۹ استان نیز بیش از ۹۰ درصد برنامه را عملیاتی کرده و نسخ به صورت الکترونیک پرداخت می شود.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد:  بیمه سلامت وظایف مربوط به خود را از نظر فراهم کردن زیرساخت ها از جمله سامانه استحقاق سنجی و سامانه نسخه نویسی الکترونیک انجام داده و آن را در اختیار تمام سازمان‌ها و ذی نفعان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بخشی از این اقدام مربوط به اتصال موسسات، مراکز و مطب ها برای اجرای نسخه‌نویسی است که امیدواریم در روزهای باقی مانده وارد این سامانه‌ها شوند. سازمان‌هایی که هنوز این اقدام را انجام نداده‌اند، ممکن است در پرداخت دچار مشکل شده و در پی آن موسسات و مردم نیز با چالش مواجه شوند که باید هر چه سریعتر نسبت به این موضوع اقدام کنند.

ناصحی همچنین بیان کرد: پیشنهاد ما این بود که درصدی از نسخ همچنان به صورت کاغذی باشد تا در صورت قطعی اینترنت مشکلی ایجاد نشود که نیازمند موافقت مسئولین مربوطه و قانوگذاران است.

وی باید تلاش کنیم که در روزهای باقی مانده قانون را اجرایی کنیم، تاکید کرد: نسخه الکترونیک یکی از قسمت‌های مهم نظام الکترونیک سلامت است و کمک بسیار زیادی به خصوص در ساماندهی منابع و مصارف حوزه سلامت می کند. از طرفی با آزاد شدن نرخ ارز تنها راهی که می توان  توزیع منابع را به خصوص برای بیماران خاص و داروهای گران قیمت انجام داد از طریق نسخه‌نویسی الکترونیک است تا دچار مشکل نشویم.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه زیرساخت‌های نسخه نویسی الکترونیک تنها برای موسسات طرف قرار داد با این سازمان انجام شده است، گفت: باید توجه داشت که کل این پروسه تنها مربوط به بیمه سلامت نیست بلکه بیمه سلامت مجری این اقدام با مراکز طرف قرار داد مربوط به خود است. فراهم کردن زیر ساخت‌ها با مراکز غیر طرف قرار داد طبق قانون با سازمان نظام پزشکی و سازمان‌های مربوطه  است.

وی تاکید کرد: برخی اظهار نظرها در خصوص فراهم نشدن زیر ساخت‌ها مربوط به مراکز غیر طرف قرار داد با سازمان است. سازمان بیمه سلامت ایران متولی اصلی نسخه نویسی الکترونیک در کشورنیست و تنها بخشی که مربوط به ذی نفعان خود است را انجام می دهد از این جهت برخی همکاران شاید قانون را خوب مطالعه نکرده و همه جوانب کار را در نظر نگرفته اند.

ناصحی در پاسخ به این سوال که چرا برخی داروخانه ها تعداد معدودی دارو توزیع می کنند، گفت: بیمه سلامت بر اساس کدینگ‌های اعلامی از سوی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و طبق قواعد و برنامه ریزی صورت گرفته عمل می کند و بیمه شدگان سازمان مشکلی در تهیه دارو نداشته اند. البته ممکن است در برخی سامانه ها محدودیتی برای بیماران خاص وجود داشته باشد به نحوی که میزان دارو برای ماه های خاصی تقسیم بندی و به بیماران ارائه می شود.

برچسب‌ها بیمه سلامت خسارت بیمه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت خسارت بیمه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمه سلامت خسارت بیمه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسخه نویسی الکترونیک طرف قرار بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، جعفری، مدیر کل بیمه سلامت استان خبر دادند: مطالبات کلیه داروخانه‌های طرف قرارداد تا پایان اسفند پرداخت شده است، از تیرماه سال گذشته پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌هاست و از عهده ما خارج است منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند که در حال حاضر سهم ارز ترجیحی تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شده است.

جعفری در ادامه بیان داشتند: مطالبات پزشکان (مطب ها) تا پایان اسفند پرداخت شده است و امروز هم مطالبات آزمایشگاه‌ها و موسسات تصویربرداری تا پایان بهمن تسویه خواهد شد.

وی افزودند: برای سطح یک روستایی تا پایان اسفند پرداخت صورت گرفته بود و روزهای آتی شاهد پرداخت علی الحساب فروردین ۱۴۰۳ خواهیم بود، همچنین با تامین منابع بخشی از مطالبات دانشکاهی مربوط به بهمن‌ماه نیز در دست پرداخت است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901670

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها