Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@08:05:06 GMT

حذف «نسخه‌نويسي» کاغذي از امروز

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۶۱۰۰۵

خبرگزاری آریا- سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به حذف «نسخه نویسی» الکترونیک از امروز و همچنین شاخص 46 درصدی تحقق «نسخه پیچی» الکترونیک در تهران، گفت: بنابراین با توجه به وجود برخی مشکلات، پیشنهاد ما این است که درصدی از نسخ بتوانند در صورت قطعی اینترنت، قطعی برق و ... به صورت نیمه الکترونیک پیچیده شوند؛ این امر نیازمند موافقت قانون گذار است و منتظریم اگر درصدی برای این کار اعلام شود به مراکز تحت پوشش ابلاغ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آریا، دکتر سیده مریم حسینی   گفت: استان تهران برای رسیدن به الزام قانونی اول دی ماه که پرداخت نسخ کاغذی وجاحت قانونی نخواهد داشت، از سه سال قبل کار کرد و اکنون برای موسسات طرف قرارداد اقدامات به شکل کامل انجام شده است و حتی برای مراکز غیرطرف قرارداد و پزشکان غیرطرف قرارداد در استان تهران بیش از 20 هزار دسترسی ایجاد شده است؛ یعنی دسترسی به سامانه‌های الکترونیک و پنل‌های سازمان بیمه سلامت که بتوانند نسخه نویسی الکترونیک انجام دهند.
توقف چاپ دفترچه‌های کاغذی از تیرماه
وی با اشاره به اینکه چاپ دفترچه‌های کاغذی از تیرماه متوقف شده است، بیان کرد: اداره کل بیمه سلامت کار خود را انجام داده است و برای تحقق بهتر امر و اجرای قانون نیاز به همکاری همه اعضای نظام سلامت داریم. سازمان بیمه سلامت وظایف خود را از نظر سامانه استحقاق سنجی و نسخه الکترونیک انجام داده است و حتی این سامانه‌ها را در اختیار سایر ذی‌نفعان، سازمان‌ها و پزشکان و موسسات طرف قرارداد گذاشته است.
پاسخگویی 24 ساعته سامانه 1666 به سوالات پزشکان
او ادامه داد: اکنون 44 نرم افزار یا سامانه نسخه نویسی مطب مورد تایید سازمان بیمه سلامت داریم که می‌توانند در فرصت باقی‌مانده از این سامانه استفاده کنند تا مردم خدمات را در مراکز پاراکلینیک و داروخانه‌ها بدون مشکل دریافت کنند. اگر پزشکی تاکنون به سامانه متصل نشده یا دسترسی خود را فراموش کرده است سامانه 1666 پاسخگویی 24 ساعته دارد.
حسینی تصریح کرد: اکنون حدود 1500 پزشک طرف قرارداد در مطب داریم که همه آنها به صورت الکترونیک نسخه می‌نویسند. حدود 4500 پزشک به صورت غیرمستقل در درمانگاه‌های طرف قرارداد داریم و به صورت غیرمستقل حدود 13 هزار پزشک در بیمارستان‌های طرف قرارداد داریم و برای همه این پزشکان دسترسی ایجاد شده و می‌توانند به راحتی نسخه الکترونیک بنویسند.
وی افزود: درخصوص بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی، تهران جزو کلانشهرها و محل ارجاع از سایر استان‌ها است؛ لذا قرارگاهی با محوریت وزارت بهداشت و حضور دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تشکیل شده است و در حال تلاش هستند تا در قسمت سرپایی بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی هم این امر محقق شود. اکنون خدمات بستری و بستری موقت در این بیمارستان‌ها به صورت الکترونیک ارائه می‌شود و خدمات سرپایی هم با تشکیل قرارگاه به سرعت پیش خواهد رفت.
شاخص نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در تهران و مشکل پزشکان غیرطرف قرارداد
او با اشاره به اینکه مشکل استان تهران پزشکان غیرطرف قرارداد هستند، اظهار کرد: تعداد این پزشکان در تهران زیاد است که حتی برای آموزش این عزیزان هم اقدام کردیم. اکنون در 23 استان کشور تحقق نسخه الکترونیک در بیمه سلامت بالای 80 درصد است و در 9 استان هم حتی این شاخص بیش از 90 درصد است. اکنون در استان تهران شاخص تحقق نسخه پیچی الکترونیک و نسخه نویسی الکترونیک 62 درصد است ولی نسخه پیچی الکترونیک چون از استان‌های هم جوار هم مراجعه داریم 46 درصد است.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا از امروز (اول دی) مراجعین به پزشکان غیرطرف قرارداد در داروخانه‌ها با مشکل مواجه خواهند شد یاخیر؟،   ادامه داد: در هر صورت تمام داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک دارند نسخه‌ پیچی را یا به صورت تمام الکترونیک و یا نیمه الکترونیک انجام می‌دهند؛ یعنی حتی اگر پزشک به صورت کاغذی هم نسخه بنویسد، نسخه پیچی به صورت نیمه الکترونیک انجام می‌شود. پیشنهاد ما این است که درصدی از نسخ بتوانند درصورت قطعی اینترنت، قطعی برق و ... به صورت نیمه الکترونیک پیچیده شوند که این امر نیازمند موافقت قانون گذار است و منتظریم اگر درصدی برای این کار اعلام شود، به مراکز خود ابلاغ کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که تا پیش از اعلام درصد مجاز نسخ پییچی نیمه الکترونیک توسط قانون گذار، ‌ تکلیف بیمه شده چیست؟، افزود: هدف ما حمایت از بیمه شدگان است و میخواهیم بیمه شدگان دچار اختلال در دریافت خدمت نشوند؛ بنابراین ما سعی می‌کنیم خدمت به بیمه شده ارائه شود تا دچار مشکل نشود.
و اما امضای دیجیتال پزشکان
او درباره مشکلات مطرح شده از سوی انجمن داروسازان و سازمان نظام پزشکی برای الزام قانونی حذف نسخ کاغذی از اول دی ماه، اظهار کرد: در قرارگاهی که برای نسخه نویسی الکترونیک مشخص شده، اعلام شده است که امضای دیجیتال پزشکان می‌بایست تا الان توسط سازمان نظام پزشکی محقق می‌شد؛ ولی به هر دلیلی که محقق نشده است استفاده از رمز عبور، رمز دومرحله‌ای و نام کاربری قابل قبول اعلام شده است. پزشکان می‌توانند از این روش استفاده کنند و ادره کل بیمه سلامت استان تهران آمادگی کامل برای پشتیبانی، آموزش، پاسخگویی به سوالات و... برای مراکز طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد را اعلام کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حذف نسخه نویسی کاغذی پزشکان غیرطرف قرارداد الکترونیک انجام نیمه الکترونیک کل بیمه سلامت بیمارستان ها طرف قرارداد استان تهران نسخه نویسی نسخه پیچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۱۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران

تین نیوز

اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر با حضور مربیان اعزامی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد در تهران برگزار و جزئیات این سامانه تیر تشریح شد .

در این کارگاه تخصصی که با حضور همزمان کارشناسان فناوری اطلاعات و کارشناسان فنی و امور گمرکی گمرکات کشور برگزار شده است ، سامانه تیر الکترونیک توسط مربیان اعزامی از کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد UNECE تشریح شد .

بنابراین گزارش در این کارگاه آموزشی فاطمه اعتماد مقدم مدیر کل دفتر آموزش ، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ، با اشاره به توانایی های ترانزیتی ایران ، اظهار امیدواری کرد برگزاری این کارگاه در مسیر دستیابی به اهداف بین المللی ترانزیتی گمرک ایران حداکثر اثرگذاری را ایفا کند .

در این کارگاه رضا راستی مدیر کل دفتر ترانزیت گمرک نیز کارنه تیر را زبان مشترک گمرکات در دنیا معرفی کرد که سبب تسهیل تجارت است . گمرک ایران نخستین کشور در منطقه و پیشگام بهره برداری از سامانه تیر الکترونیک بوده است که با کشور ترکیه استفاده از این سامانه را کلید زده است .

وی افزود : گمرک ایران بیشترین سهم استفاده از تیر داشته است و اکنون مترصد بهره برداری گسترده از تیر الکترونیک می باشد .

این گزارش می افزاید : اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

این گزارش می افزاید : سیستم e_TIR (تیر الکترونیک) بر مبنای دریافت اطلاعات پیاده سازی شده و این امکان را در اختیار کشورهای عضو قرار می دهد تا از طریق تبادل اطلاعات مربوط به کالاهای تجاری و ترانزیتی فرایند امور گمرکی و نظارتی خود را تسهیل و تسریع کنند .

شایان ذکر است ، این دوره فنی و تخصصی از امروز در مرکز آموزشی و فرهنگی گمرک ایران در تهران آغاز و به مدت ۳ روز ادامه دارد .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود