Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@03:16:09 GMT

آخرین وضعیت نسخه نویسی الکترونیک در کشور

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۸۷۴۷

آخرین وضعیت نسخه نویسی الکترونیک در کشور

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره سامانه نسخه نویسی الکترونیک در کشور و مباحث مطرح شده پیرامون محرمانگی اطلاعات، با بیان اینکه به طور کلی هنوز قوانین محرمانگی اطلاعات در کشور تدوین نشده است، گفت: هر گاه قوانینی از سوی وزارت بهداشت یا مراجع ذی صلاح دیگر تعریف شود ما نیز براساس همان، قوانین را در سیستم‌های نسخه نویسی الکترونیک اعمال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین، مهدی رضایی در خصوص آخرین وضعیت نسخه نویسی الکترونیک در کشور، گفت: خوشبختانه با وجود اینکه نزدیک به دو ماه از اجرای نسخه نویسی الکترونیک می‌گذرد، شرایط رو به بهبود است و استان‌هایی که با تاخیر به نسخه نویسی الکترونیک پیوستند آموزش‌های لازم را طی می‌کنند. در کلانشهرها نیز پیشرفت قابل ملاحظه است. 

وی افزود: از نظر امنیت سیستم‌ها نیز قدم‌های خوبی برداشته شده است و در حال حاضر بر روی توسعه و ارتقای سیستم‌ها فعالیت می‌کنیم تا آنها را به روز نگهداریم. امیدواریم در چند ماه آینده سطوح بالای امنیتی را نیز در سامانه‌های نسخه نویسی الکترونیک شاهد باشیم.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، تاکید کرد: ورود به سامانه‌های نسخه نویسی الکترونیک از امنیت کافی برخوردار است، یعنی هویت فردی که وارد سامانه می‌شود از قبل شناسایی شده و فرد غیرپزشک امکان ورود به سامانه‌ها را ندارد. سامانه همتراز سیستم بانکی از امنیت کافی برخوردار است.

وی ادامه داد: همچنین بیمار نیز ابتدا با کد ملی توسط پزشک احراز هویت شده و اطلاعات اولیه مشابه اطلاعاتی که در صفحه اول دفترچه بوده در سامانه درج شده و پزشک با این اطلاعات، بیمار خود را شناسایی می‌کند. در صورتی که پزشک به سوابق نسخ بیمار نیاز داشته باشد، می‌تواند اطلاعات لازم را با رمز دو مرحله‌ای یک بار مصرف که برای بیمار ارسال می‌شود و بیمار در صورت رضایت در اختیار پزشک قرار می‌دهد، استفاده کرده و به نسخ قبلی دسترسی داشته باشد.

رضایی تاکید کرد: علت اینکه در نسخه نویسی الکترونیک رمزهای دو مرحله‌ای برای پزشک و بیمار در نظر گرفته شده، این است که هنوز قوانین محرمانگی اطلاعات در کشور تدوین نشده و برای احتیاط و اینکه چه میزان از اطلاعات در اختیار پزشک قرار گیرد، پیش فرض اولیه با رضایت بیمار در نظر گرفته شده است. 

او در پایان گفت: هر گاه قوانینی از سوی وزارت بهداشت یا مراجع ذی صلاح دیگر تعریف شود ما نیز بر اساس همان، قوانین  را درسیستم‌های نسخه نویسی الکترونیک  اعمال می‌کنیم.

این خبر در حالی است که آذرماه ۱۴۰۰ نیز رضایی، معاون سازمان بیمه سلامت درباره علت درخواست وزیر بهداشت از رئیس جمهور برای تعویق اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی گفته بود: بخشی از مشکلات اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی مربوط به برخی از بیمه‌هایی است که کمتر از ۵ درصد مردم زیر پوشش آن هستند که نتوانسته اند بسترها و زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند و علت درخواست وزیر از رئیس جمهور به نظر می‌رسد همین موضوع باشد.

وی همچنین اظهار کرده بود: نسخه‌نویسی الکترونیکی یک تحول اساسی است و ۵ سال برای فراهم کردن بسترها و زیر ساخت‌های اجرای آن فرصت داشتیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیکی بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود

سید‌صولت مرتضوی؛ امروز؛ دوشنبه در دیدار با نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی در گزارشی از آخرین وضعیت اشتغال و اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترو‌نیک در کشور با بیان اینکه ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند.

به گزارش تسنیم، وی با برشمردن اهمیت اجرای این طرح و استقبال مردم از آن تصریح کرد: دستور رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد، بنابراین طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور افزود: به تازگی سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد بدون شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیرِ خط فقر یا بدون شغل چه کسانی هستند.

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • جنجال جدید طلافروشان
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود